Over

26 jaar, goedlachs, een beetje goedgelovig, meestal goedgehumeurd en een travel addict in hart en nieren. Aangename kennismaking!

Ik, Elke, had na 3 jaar als reisleidster in het buitenland mij alweer volledig gesetteld in ons Belgenlandje. Ik huurde een appartement, was aan de slag als reisagente en van plan ‘om nu echt een leven op te bouwen’. Maar af en toe op vakantie gaan was precies niet genoeg om mijn reishonger te stillen. 

Ik heb voor mezelf een belangrijke beslissing genomen. Mijn job als reisagente heb ik opgezegd. Ook mijn huurcontract is stopgezet. Eind januari 2018 laat ik België achter mij en vertrek ik voor een jaar naar Australië. Ik ga er backpacken met het Working Holiday visum. Dit wilt zeggen dat je rondreist en intussen af en toe werkt om de reis te bekostigen. Australië is een prachtig, maar ook duur land (een pintje kost er vb. 4,5 euro). Enkel mijn heenvlucht en de eerste 4 nachten zijn geboekt, de rest laat ik op mij afkomen. Van avontuur gesproken 🙂 . De kans bestaat dat ik ter plaatse beslis om uit te wijken naar Nieuw-Zeeland of misschien zelfs Azië. Of wie weet hou ik het na een paar maanden al voor bekeken en ga ik terug naar België. Ik leg mezelf alvast geen verplichtingen op. Het is één groot vraagteken en avontuur dat ik graag met jullie wil delen.

Niet alleen hou ik een reisdagboek bij, maar ik schrijf ook over ervaringen die ik opdoe en tips&tricks die ik intussen zelf opgestoken heb. Zo vind je al wat blogs over de reizen die ik net voor mijn vertrek naar Australië gedaan heb. Er komen zeker en vast nog heel wat bestemmingen bij… er staat nog zoveel op mijn bucketlist!

 

Close
Close