“Because in the end, you won’t remember the time you spent working in the office or mowing your lawn. Climb that goddamn mountain” Jack Kerouac

‘Stop met piekeren!’ spreek ik mezelf constant toe. Het is een innerlijke strijd. Terwijl iedereen in mijn omgeving er rotsvast van overtuigd is dat alles goedkomt (dat is echt iets voor jou/je zal je super amuseren/je zal zeker langer weg zijn dan een jaar) slaat bij mij de twijfel toe. Wat als het niét leuk zal zijn? Zal het wel meevallen? Ahja, het is nu te laat… want MORGEN vertrek ik voor een jaar naar Australië!

Om 13u10 neem ik de 11 uur durende vlucht naar Bangkok. Omdat ik daar een overstap heb van 12 uur, ga ik de stad in. Lekker Thais gaan eten? Check! Een goedkope Thaise massage? Check! De rest zie ik wel 😉 . Met een rond buikje en ontspannen schouders stap ik het vliegtuig op richting Sydney. Maandag land ik daar om 7u10 plaatselijke tijd. Dan is het bij ons nog zondagavond 19u10.

Omdat ik een startpakket bij Kilroy heb geboekt voor 5 dagen, word ik opgehaald aan de luchthaven en naar de hostel gebracht. Ik krijg een rondleiding in de stad, een Australische sim-kaart en ze helpen bij het openen van een bankrekening (noodzakelijk voor work and travel). Verder is er nog niets vastgelegd.

De volgende post schrijf ik wellicht met zweetdruppeltjes op mijn voorhoofd dankzij de 30°C. Uhh… hoe voelt het alweer om zo warm te hebben 🙂 ?

Ik hou jullie op de hoogte!

Tot snel / auf wiedersehen / see you soon buddies!